فرمانده انتظامی تهران بزرگ در اولین نشست مشترک پلیس پایتخت با اصناف در سال جدید خاطر نشان کرد: در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی، پلیس پایتخت بهزودی طرح برخورد با بدحجابی در شرکتهای خصوصی و مراکزی نظیر کافی شاپها، کافی نتها، تالارها و رستورانها را از سر میگیرد و با مخلان امنیت و قانون شکنان بهشدت برخورد خواهد کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، فرمانده انتظامی تهران بزرگ در ادامه به همکاری و تعامل خوب اصناف با پلیس در سال گذشته اشاره کرد و افزود: اصناف با توجه به وظیفهای که در جامعه ایفا میکنند میتوانند نقش پیشگیرانه در مورد بدحجابی داشته باشند و من همین جا از همه مدیران اتحادیههای اصناف تهران بزرگ میخواهم که همانند گذشته پلیس را در انجام وظایف ذاتی خود کمک کنند.
وی درخصوص اینکه اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در سال گذشته بعضی از وهنها نسبت به دین را در جامعه از بین برد،یادآور شد: این طرح با موفقیت در جامعه پیاده شد و ما توانستیم از این طریق برخی وهنها نسبت به دین نظیر کاروانهای علم کشی، قمه زنی و حمل شمایل و تمثالها را تا حدود زیادی کاهش دهیم که این امر در سایه طرح امنیت اجتماعی حاصل شد.
رادان در پایان با اشاره به تهاجم فرهنگی که از سوی غرب کشور ما را نشانه گرفته و برخی از جوانان ما را دچار انحطاط اخلاقی کرده است، اظهار داشت: یکی دیگر از اقدامات پلیس پایتخت که با همکاری اصناف نیز صورت خواهد گرفت شناسایی گروههایی مانند گروه شیطان پرستهاست که پلیس پایتخت با این موضوع نیز به شدت برخورد خواهد کرد و با کسی در این زمینه تعارف نخواهد داشت.
گفتنی است، ابتدای این مراسم فراهانی، رئیس اتحادیه صنوف تهران ضمن اظهار خرسندی از اینکه در چنین جلسهای حضور یافته از اقدامات سردار رادان و مجموعه پلیس پایتخت درخصوص طرح ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با بد حجابی قدردانی و تشکر کرد.
تعامل دادسرا با ناجا در ارتقای امنیت اجتماعی
از سوی دیگر دادستان کل کشور گفت: دادسراهای سراسر کشور باید در تعامل با ناجا جهت ارتقای امنیت اجتماعی و نهادینه سازی امنیت در جامعه، همت گمارند.
حجتالاسلام دری نجف آبادی در دیدار با فرماندهان پلیس امنیت عمومی و اماکن ناجا طی سخنانی، انگیزه خدمت در جهت ارتقای امنیت را انگیزه ای مقدس دانست و افزود: رصد کردن مراکز پمپاژ فساد و فحشا و قطع ریشهای عوامل ایجاد ناهنجاری و افساد و برخورد عالمانه و کارشناسی شده با آنها از جمله ضرورتهای نیروی انتظامی است.
دادستان کل کشور با یادآوری وظایف ذاتی ناجا و دستگاه قضائی تصریح کرد: اهتمام در جهت رضایتمندی مردم و ارتقای احساس امنیت روانی ضرورتی است که باید با جدیت و بهصورت مستمر به انجام رسد. وی افزود: تدبیر در مراکز خاص، شرایط ویژه و با آسیب پذیری بالا، وحدت رویه و نظام مند و قانون مدار عمل کردن پرسنل نیز باید بهطور جدی پیگیری شود.
وی بر ارتقای امر آموزش در تشکیل پروندهها تاکید کرد و گفت: پزشکی قانونی، دادسراها و نیروی انتظامی در تشکیل پروندهها با دقت و عنایت مقتضی اقدام کنند؛ از آنجا که اقدامات پلیس به مثابه چشم بینای دادسرا، مبنای تصمیم گیری دستگاه قضائی در جریان پروندههاست باید عنایت لازم در فرآیند تشکیل پرونده مبذول شود.
دری نجف آبادی حسن تعامل در جهت پیشگیری از جرم و ارتقای امنیت اجتماعی را از جمله سرفصلهای وظایف ارگانهای مسئول دانسته و اظهارداشت: دادسراهای سراسر کشور باید در تعامل با ناجا در جهت ارتقای امنیت اجتماعی و نهادینه سازی امنیت در جامعه همت گمارند.
دادستان کل کشور با بیان اینکه آثار مخرب فضای مجازی، بهمراتب مسمومتر از فضای مادی است، خواستار اتخاذ تدابیر بازدارنده و مؤثر در این خصوص شد.
وی فرهنگ سازی، سرمایه گذاری آموزشی برای سطوح مختلف، تربیت و آموزش، القای غیر مستقیم بهمنظور افزایش راندمان تاثیرات تربیتی، نهادینهسازی انضباط اخلاقی و اجتماعی، قانونمداری و ضابطهمندی را ضروری دانست و گفت: صدا و سیما و نهادهای فرهنگی به موازات نهادهای انتظامی و قضائی باید رسالت خویش را ایفا کرده و با شروع کردن از خانواده تحت پوشش دولت و شبکه گسترده کارمندان و مرتبطین با دولت، ارزش های رفتاری را نهادینه سازند و معروفها را گسترش دهند و از بدیها و بیانضباطیها و بداخلاقیها منفک سازند.